Komentara: 1
Pregleda: 1852

Košarka: Odlučujući turnir ABA-2 lige, Spartak u dobrom raspoloženju napada prvo mesto

18.03.2024. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Subotičane od utorka do subote (19-23. mart) očekuju okršaji sa rivalima iz ABA 2 lige na poslednjem ovosezonskom turniru koji se igra u Širokom Brijegu.
Košarka: Odlučujući turnir ABA-2 lige, Spartak u dobrom raspoloženju napada prvo mesto

Trener Spartaka Vladimir Jovanović je konstatovao da posle Vojvodine u Novom Sadu Subotičani ponovo igraju protiv domaćina turnira.

- Nadam se da ćo to biti jedina sličnost ova dva turnira. U Novom Sadu nismo bili sjajni - kratko je prokomentarisao Jovanović.

U severnohercegovačkom gradu "Spartak" očekuju domaći "Široki TT kabeli" (utorak, 18 časova), "Cedevita Junior" iz Zagreba (četvrtak, 15 časova) i "Pelister" iz Bitolja (subota, 12 časova).

- Od poslednjeg balona zavisiće i konačan plasman ekipa pred plejof koji može da utiče na krajnji rezultat. Sva tri protivnika zahtevaju ozbiljan pristup, potrebno je da idemo korak po korak, kako bi sa pozitivnim skorom završili turnir - dodaje šef struke Spartaka.

Podsećamo da su Subotičani na trećem ovosezonskom turniru, igranom decembra 2023. godine,  takođe u Širokom ostvarili dve pobede. Najpre su deklasirali slovenački Šenčur sa 109:76, a zatim su odigrali odličan meč protiv MZT iz Skoplja i pobedili sa 86:81.

Posle sigurne pobede nad Slobodom iz Užica u okviru Košarkaške lige Srbije, Subotičani su se uputili za Bosnu i Hercegovinu, a tokom dana će odraditi trening i spremiti taktiku pred prvi meč.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1852
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

aba-2 liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.