Komentara: 0
Pregleda: 1454

Košarka: Memorijalni turnir "Petar Vucelić" u nedelju

09.05.2019. u 13:19h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 12. maja, u OŠ "Majšanski put" održaće se memorijalni turnir "Petar Vucelić" (U18), osmi po redu. Učestvovaće četiri ekipe. Prepodnevni program počinje u 10 časova.
Košarka: Memorijalni turnir "Petar Vucelić" u nedelju

Kao i proteklih godina, na turniru u znak sećanja na sportskog radnika iz Subotice, koji orgаnizuje OKK "Spartak", okupiće se četiri ekipe (dečaci rođeni 2001. godine). Pored dečaka iz OKK "Spartak" na parketu će se naći i njihovi vršnjaci iz tuzlanske Slobode, Vrednosica iz Osijeka i selekcije Novog Sada.

Kao gosti turnira za dečake 2001. godiše biće i predstavnici "Ratgeber" akademije iz Pečuja a očekuje se i dolazak predsednika i generalnog sekretara Košarkaškog saveza Vojvodine.

Turnir, koji će se ove godine održati u OŠ "Majšanski put", od 10 časova otvara duel Spartaka i selekcije Novog Sada, od 12 časova sledi duel Vrijednosnica i Slobode, a između dva meča, u 11,30 časova, biće upriličeno svečano otvaranje turnira.

Košarka: Memorijalni turnir "Petar Vucelić" u nedelju

Nakon pauze za ručak od 16 časova poražene ekipe će odigrati meč za treće mesto, dok će se dva časa kasnije za prvo mesto boriti dve ekipe koje su u prvom delu dana trijumfovale. Kao i proteklih godina, svi učesnici memorijala će biti nagrađeni medaljama.

- Želja nam je da kao i svi dosadašnji turniri i ovaj protekne u  prijateljskoj atmosferi gde će želja za pobedom, poštovanje suparnika i volja za druženjem biti osnovne karakteristike. - poručuje organizator  - Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate VIII Memorijalni turnir "Petar Vucelić", da se podsetimo na njegov lik i košarkaško delo i da zajedno uživamo u nadmetanju budućih košarkaških asova.

Košarka: Memorijalni turnir "Petar Vucelić" u nedelju

OKK "Spartak" je aktuelni osvajač trofeja i favorit je da epitet najbolje ekipe i zadrži. Turnir se održava u znak sećanja na košarkaškoj javnosti poznatog sportskog radnika koji je ceo život posvetio košarci, a iznenada preminuo 2011. godine, u 60. godini života.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1454

Povezana vest

Povezane teme

omladinski košarkaški klub spartak

okk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.