Komentara: 21
Pregleda: 2999
Foto

Košarka: Kadeti Spartaka poraženi od Crvene zvezde (58:85)

31.10.2021. u 10:17h
Izvor: Subotica.com
U 2. kolu Jedinstvene kadetske lige u košarci Spartak je u subotu dočekao Crvenu zvezdu. Gosti su bili bolji većim delom susreta i zasluženo pobedili.
Košarka: Kadeti Spartaka poraženi od Crvene zvezde (58:85)

Prva četvrtina protekla je u ispitivanju snaga, obe ekipe ušle su sa dobrom energijom i viđen je generalno ravnopravan meč, u kojem je na kraju Crvena zvezda završila sa +8. Već u drugoj polovini počinje da se pokazuje kvalitet gostiju i njihova "duža klupa", te crveno-beli odlaze na +19.

U drugom poluvremenu, uz veliku želju i motivaciju pred vrlo lepo popunjenim tribinama, Subotičani su značajno popravili odnos prema odbrani svog koša, međutim u napadu nije išlo. Ekipa iz Beograda je takođe zatvorila prilaz svom košu i kontrolisala rezultat do poslednjeg  sudijskog zvižduka.

Košarka: Kadeti Spartaka poraženi od Crvene zvezde (58:85)

U redovima Spartaka najefikasniji, ujedno i jedini dvocifreni, je bio Burda sa 12 poena (2sk, 3 as). S druge strane Crvena zvezda je imala mnogo više raspoloženih strelaca, a do pobede predvodili su ih odlični Radovanović sa 20 poena (6sk, 5as), Radulović (18p) i Mišić (17p, 8sk).

Gosti su prevagu napravili u skoku, imali su čak četrnaest više (28/42). Nije zanemarljivo ni što su gosti ubacili 18 poena sa linije slobodnih bacanja iz 27 pokušaja, dok je Spartak imao 3/4. Tim iz Subotice je nažalost i mnogo više gubio lopte (14/6), što dalje u zbrnom utisku implicira da Crvena zvezda nije bila toliko dobra koliko im je Spartak dozvolio da budu bolji. Ipak, ova ekipa Spartaka je pokazala da se bori na terenu, a kada je takav pristup porazi se lakše praštaju.

Košarka: Kadeti Spartaka poraženi od Crvene zvezde (58:85)

Spartak Office shoes - Crvena zvezda 58:85
(21:29, 13:24, 13:15, 11:17)

Spartak: Simendić, Čamprag 9, Janković 4, Burda 12, Puača 3, Nagulić 7, Radojičić 9, Kojić 9, Karadžić, Gabrić, Mandić 3, Grčić 2

Crvena zvezda: Kontić, Radovanović 20, Bjelica 1, Lučić 13, Radulović 18, Cvijetić, Vitorović, Mišić 17, Dabić 3, Lukić 9, Spasojević 4

Košarka: Kadeti Spartaka poraženi od Crvene zvezde (58:85)

U narednom kolu Spartak ima prvo ovosezonsko gostovanje i megdan sa Slobodom u Užicu. Naredni rival "golubovima" ima dva poraza iz isto toliko mečeva.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak - Crvena zvezda (kadeti) Košarka: Spartak - Crvena zvezda (kadeti) Košarka: Spartak - Crvena zvezda (kadeti) Košarka: Spartak - Crvena zvezda (kadeti) Košarka: Spartak - Crvena zvezda (kadeti) Košarka: Spartak - Crvena zvezda (kadeti) Košarka: Spartak - Crvena zvezda (kadeti) Košarka: Spartak - Crvena zvezda (kadeti)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 2999
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

kadetska košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.