Komentara: 0
Pregleda: 2712

"Korpa solidarnosti" za najugroženije

30.11.2011. u 15:44h
Izvor: RTV Yueco
"Korpa solidarnosti" za najugroženije

Rotaract klub Subotica, u saradnji sa Centrom za socijalni rad Subotica i veleprodajnom kompanijom METRO Cash & Carry i ove godine organizuje humanitarnu akciju „Korpa solidarnosti”, koja će se održati u subotu i nedelju, 3. i 4. decembra 2011. godine u distributivnom centru METRO Cash & Carry Subotica između 9 i 21 časova.

Kako je saopšteno na današnjoj press konferenciji, cilj akcije je prikupljanje osnovnih namirnica i sredstava za ličnu higijenu za socijalno ugrožene porodice na teritoriji Opštine Subotica koje su registrovane u Centru za socijalni rad Subotice. Ovom akcijom Rotaract klub Subotica će pokušati da ublaži tešku situaciju socijalno ugroženih porodica i da im bar na kratko olakšaju svakodnevnicu. U distributivnom centru METRO Cash & Carry Subotica će se prikupljati nekvarljive osnovne namirnice, kao što su konzervirana hrana, brašno, so, šećer, ulje, testenine i sredstva za ličnu higijenu - sapuni, šamponi, deterdženti za veš i posuđe.

Članovi Rotaract kluba Subotica pozivaju kupce Metroa da dođu i podele sa onima koji nemaju i na taj način pošalju socijalno ugroženim porodicama poruku da ih njihovi sugrađani nisu zaboravili.

Korpa Solidarnosti Subotica

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2712
Povezane teme

centar za socijalni rad

metro cash carry

metro subotica

rotaract

rotaract klub

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.