Komentara: 5
Pregleda: 5890

Korpa solidarnosti u Trgoprometu ovog vikenda

07.12.2012. u 22:03h
Rotaract klub i ove godine organizuje humanitarnu akciju “Korpa solidarnosti”.
Korpa solidarnosti u Trgoprometu ovog vikenda

Ovo je peti put da se organizuje ovakva akcija, a njen cilj je da se prikupe osnovne životne namirnice za porodice sa malim primanjima.

Akcija se organizuje u Trgoprometu 024 gde će kupci biti u mogućnosti da od kupljenih artikala, po neki proizvod, doniraju onima kojima je pomoć potrebna.

Akcija je počela danas (petak) u Trgoprometu O24 na Segedinskom putu i nastaviće se u subotu od 9 do 21 čas, dok će u nedelju "Korpa solidarnosti" biti postavljena od 9 do 15 časova.

Članovi Rotaract kluba stajaće na izlazu marketa, gde će sve mušterije upoznati sa detaljima akcije. Podršku akciji naravno daje i Trgopromet 024.

Po prvim reakcijama, članovi Rotaract kluba su zadovoljni humanošću i željom naših sugrađana da pomognu, a u naredna 2 dana očekuju da prikupe i još više namirnica za pomoć ugroženim porodicama.

Rotaract - Korpa Solidarnosti

Članovi Rotaract kluba u okviru humanitarne akcije "Korpa solidarnosti"

U odabiru porodica sa najmanjim materijalnim primanjima, koje će dobiti pakete, nakon završetka akcije, učestvuje Centar za socijalni rad. Prednost imaju one porodice, koje osim malih primanja imaju stara ili nemoćna lica, odnosno malu decu.

"Korpa solidarnosti" za vikend u Trgoprometu "Korpa solidarnosti" za vikend u Trgoprometu "Korpa solidarnosti" za vikend u Trgoprometu "Korpa solidarnosti" za vikend u Trgoprometu "Korpa solidarnosti" za vikend u Trgoprometu "Korpa solidarnosti" za vikend u Trgoprometu "Korpa solidarnosti" za vikend u Trgoprometu "Korpa solidarnosti" za vikend u Trgoprometu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 5890
Povezane teme

Humanitarna akcija

korpa solidarnosti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.