Komentara: 1
Pregleda: 1287

Kontejneri za odlaganje kabastog otpada naredne nedelje (5-9. jun) U Malom Bajmoku, Bajnatu i na Zorki

04.06.2023. u 17:45h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice. Kontejneri će biti postavljeni u Malom Bajmoku, na Zorki i u Bajnatu.
Kontejneri za odlaganje kabastog otpada naredne nedelje (5-9. jun) U Malom Bajmoku, Bajnatu i na Zorki

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak, 5. i 6. juna biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mali Bajmok na uglu Sivačkog puta i ulice B. Milašina, na uglu ulica Ivana Sarića i Durmitorske, na uglu ulica A. Franciškovića i Batinske, između ulica R. Vujoševića i Kisačke,  na uglu ulica Baranjske i Fočanske, na uglu Somborskog puta i Batinske ulice, Crveno selo - na uglu Tavankutskog i Somborskog puta.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak, 7. i 8. juna, u Mesnoj zajednici Zorka, gde će kontejneri biti postavljeni - na uglu Zorkine i Erdutske ulice, na uglu Batajničke i Balzakove ulice, na uglu ulica P. P. Age i A. Kokića,  na uglu ulica Proleterskih brigada i Somborske, na uglu ulica Proleterskih brigada i Zorkine, na uglu ulica Proleterskih brigada i dr. F. Bodrogvarija, na uglu ulica Jokai Mora i K. Kolumba.

U petak, 9. juna kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bajnat na uglu ulica Braće Radić i D. Mišovića, na uglu ulica Šolohove(Čapajeve) i Kumičićeve, na uglu ulica Dalmatinske i I. Ivanića, na uglu Senćanskog puta i Učke ulice, u ulici Ljube Nenadovića.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 23. marta, a trajaće do 14. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1287
Povezane teme

kontejneri

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.