• Pregleda: 1334

Kontejneri za kabasti otpad u Velikom Radanovcu, Novom Gradu i na Prozivci

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Velikom Radanovcu, Novom Gradu i na Prozivci.
Kontejneri za kabasti otpad u Velikom Radanovcu, Novom Gradu i na Prozivci

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Veliki Radanovac, u Peščarinoj ulici (kod samoposluge), u Voćarskoj ulici i kod Doma mesne zajednice.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Novi Grad, gde će kontejneri biti postavljeni u Ulici Prvog ustanka (kod prodavnice), kod škole „10. oktobar“, na uglu ulica Bolmanske i Rade Končara, u Lošinjskoj ulici kod fabrike „Budućnost“ i na uglu ulice Boze Šarčevića i Segedinskog puta.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Mesnoj zajednici Prozivka, na uglu ulica Nade Dimić i Jo Lajoša, u Lovre Bračuljevića i na kraju Blaška Rajića.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 25. marta, a trajaće do 20. juna.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
anonym Odgovori
stavite nazad kontenere na kelebiji kod majdana
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.