• Pregleda: 1696

Kontejneri za kabasti otpad u Starom i Novom Žedniku i na Kelebiji

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Starom i Novom Žedniku i na Kelebiji.
Kontejneri za kabasti otpad u Starom i Novom Žedniku i na Kelebiji

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Stari Žednik, na uglu Beogradskog puta i Rade Končara, Beogradskog puta i Zmaj Jovine, Čantavirskog puta i Zmaj Jovine, V. Nazora i Ivana Milutinovića i uglu V. Nazora i Vase Pelagića.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Novi Žednik, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu Filipa Kljajića i Matka Vukovića, Filipa Kljajića i Radoja Vujoševića, Bose Milićević i Vojvođanske, Ilije Lubarde i Nikole Tesle, na početku Antala Kiša i na kraju Bačvanske ulice (livada).

Akcija će se završiti u četvrtak i petak u Mesnoj zajednici Kelebija, gde će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu Doma mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića (kod škole).

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" počela je 25. marta, a trajaće do 20. juna.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.