Komentara: 0
Pregleda: 2744

Kontejneri za kabasti otpad u pet mesnih zajednica

29.09.2019. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Starom i Novom Žedniku, Ljutovu, Mišićevu i na Kelebiji.
Kontejneri za kabasti otpad u pet mesnih zajednica

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Stari Žednik, na uglu Beogradskog puta i Rade Končara, Beogradskog puta i Zmaj Jovine, Čantavirskog puta i Zmaj Jovine, Vladimira Nazora i Ivana Milutinovića, i na uglu Vladimira Nazora i Vase Pelagića.

Akcija se nastavlja u utorak i sredu u Mesnoj zajedinici Novi Žednik, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu Filipa Kljajića i Matka Vukovića, Filipa Kljajića i Radoja Vujoševića, Bose Milićević i Vojvođanske, Ilije Lubarde i Nikole Tesle, na početku Antala Kiša i na kraju Bačvanske ulice (livada).

Kontejneri za kabasti otpad će u četvrtak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Kelebija, na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu Doma mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića (kod škole).

Poslednjeg dana akcije za ovu sedmicu, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mišićevo, u Sarajevskoj ulici (sredina), kod Doma mesne zajednice i u Karlovačkoj ulici (sredina). Istog dana, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Mesnoj zajednici Ljutovo, kod odbojkaškog igrališta, kod autobuskog stajališta na izlazu i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Jesenju akciju odvoženja kabastog otpada organizuje JKP "Čistoća i zelenilo", a trajaće od 23. septembra do 5. decembra. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 2744
Povezane teme
akcija čišćenja subotice jkp čistoća i zelenilo kontejneri čišćenje naselja jesenje čišćenje sakupljanje kabastog otpada kabasti otpad
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.