Komentara: 1
Pregleda: 1177

Kontejneri za kabasti otpad u Maloj Bosni, Bikovu, Donjem i Gornjem Tavankutu

13.10.2019. u 17:30h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Maloj Bosni, Bikovu, Donjem i Gornjem Tavankutu.
Kontejneri za kabasti otpad u Maloj Bosni, Bikovu, Donjem i Gornjem Tavankutu

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mala Bosna, u Subotičkoj ulici kod br. 12 (prodavnica) i br. 65, kod stadiona, preko puta hangara, na sredini ulice Vladimira Nazora, kod Kucura centra i Kaponje (otkupna stanica).

Akcija se nastavlja u utorak i sredu u Mesnoj zajedinici Bikovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Đure Đakovića i Dalmatinske, Bratstva i jedinstva i Ljubljanske, Đure Đakovića i Kosmajske, 10. i 11. Nove (Gabrić), kod crkve, u Lamić kraju i Kongo naseljeu.

Kontejneri za kabasti otpad će u četvrtak i petak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Donji Tavankut, kod spomenika, ambulante, u ulici Ivana Sarića (Dikanovac) i Zmaj Jovinoj ulici (kod zgrada). Istovremeno, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Mesnoj zajednici Gornji Tavankut, kod zadružnog doma i prodavnice „Trgopromet“ .

Jesenju akciju odvoženja kabastog otpada organizuje JKP "Čistoća i zelenilo", a trajaće od 23. septembra do 5. decembra. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1177
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.