• Pregleda: 1194

Kontejneri za kabasti otpad u Ljutovu, Starom i Novom Žedniku

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se ove sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Ljutovu, Starom i Novom Žedniku.
Kontejneri za kabasti otpad u Ljutovu, Starom i Novom Žedniku

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Stari Žednik, na uglu ulica Beogradskog puta i Rade Končara (dva kontejnera), Beogradskog puta i Zmaj Jovine, Čantavirskog puta i Zmaj Jovine, Vladimira Nazora i Ivana Milutinovića (dva kontejnera), i uglu Vladimira Nazora i Vase Pelagića.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Novi Žednik, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu Filipa Kljajića i Matka Vukovića, na početku ulice Maršala Tita (kod rampe, plac Preporod, dva kontejnera), na početku ulice Antala Kiša, R. Vujoševića (ispred magacina mlekare, dva kontejnera), na uglu Ilije Lubarde i Nikole Tesle, i na kraju Bačvanske ulice (livada).

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Ljutovo kod odbojkaškog igrališta, kod autobuskog stajališta (na izlazu) i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" počela je 16. marta, a trajaće do 11. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.