Komentara: 1
Pregleda: 3681

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

07.04.2019. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u mesnim zajednicama Ljutovo, Šupljak, Mala Bosna i Hajdukovo.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak, biti postavljeni u Mesnoj zajednici Ljutovo, kod odbojkaškog igrališta, autobuskog stajališta (na izlazu) i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Narednog dana, u utorak, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici Šupljak, kod groblja, doma i kod Šamuke.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Mala Bosna, gde će kontejneri biti postavljeni kod prodavnice (Subotička 12), u Subotičkoj ulici kod broja 65, kod stadiona, preko puta hangara, u Ulici Vladimira Nazora (sredina), Kucura centra i Kaponje (otkupna stanica).

Poslednja dva radna dana, u četvrtak i petak, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Mesnoj zajednici Hajdukovo, na uglu Prvomajske i Sarajevske, Cankareve i Sarajevske, Omladinske i B. Kidriča, Željezničke i Omladinske (preko pruge), Stipić šoru (preko pruge), kod prodavnice (Nosa) i kod mosta (Nosa).

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 25. marta, a trajaće do 20. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3681
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

prolećno čišćenje

čišćenje naselja

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.