• Pregleda: 1169

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice. Kontejneri će biti postavljeni u MZ Ljutovo, MZ Šupljak, MZ Mala Bosna i MZ Hajdukovo.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra biti postavljeni u Mesnoj zajednici Ljutovo, kod odbojkaškog igrališta, autobuskog stajališta (na izlazu) i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Akcija se nastavlja u utorak u Mesnoj zajedini Šupljak, gde će kontejneri biti postavljeni kod groblja, doma Mesne zajednice i Šamuke.

Kontejneri za kabasti otpad će u sredu biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mala Bosna, kod prodavnice (Subotička 12), u Subotičkoj ulici kod broja 65, kod stadiona, preko puta hangara, u ulici Vladimira Nazora (sredina), Kucura centar i Kaponja (otkupna stanica).

Poslednja dva dana u radnoj nedelji, četvrtak i petak, kontejneri će biti postavljeni u MZ Hajdukovo, na uglu ulica Prvomajske i Sarajevske, Cankareve i Sarajevske, Omladinske i B. Kidriča, Stipić šor (preko pruge), na uglu ulica Željezničke i Omladinske (preko pruge), Nosa - kod prodavnice i kod mosta.

Prolećna akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo", počela je 26. marta, a trajaće do 19. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.