Komentara: 0
Pregleda: 1569

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

15.04.2018. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice. Kontejneri će biti postavljeni u MZ Ljutovo, MZ Šupljak, MZ Mala Bosna i MZ Hajdukovo.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra biti postavljeni u Mesnoj zajednici Ljutovo, kod odbojkaškog igrališta, autobuskog stajališta (na izlazu) i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Akcija se nastavlja u utorak u Mesnoj zajedini Šupljak, gde će kontejneri biti postavljeni kod groblja, doma Mesne zajednice i Šamuke.

Kontejneri za kabasti otpad će u sredu biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mala Bosna, kod prodavnice (Subotička 12), u Subotičkoj ulici kod broja 65, kod stadiona, preko puta hangara, u ulici Vladimira Nazora (sredina), Kucura centar i Kaponja (otkupna stanica).

Poslednja dva dana u radnoj nedelji, četvrtak i petak, kontejneri će biti postavljeni u MZ Hajdukovo, na uglu ulica Prvomajske i Sarajevske, Cankareve i Sarajevske, Omladinske i B. Kidriča, Stipić šor (preko pruge), na uglu ulica Željezničke i Omladinske (preko pruge), Nosa - kod prodavnice i kod mosta.

Prolećna akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo", počela je 26. marta, a trajaće do 19. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1569
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

čišćenje naselja

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.