• Pregleda: 2918

Kontejneri za kabasti otpad u Bajmoku, Dudovoj šumi i na Paliću

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Bajmoku, Dudovoj šumi i na Paliću.
Kontejneri za kabasti otpad u Bajmoku, Dudovoj šumi i na Paliću

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bajmok, kod doma na Rati, u Ulici Kralja Tomislava, kod prodavnice „Dom“, na Kosovskom trgu, parkingu kod prodavnice „Skala“ na ulazu u Bajmok, u Stanišićkoj ulici kod mlina, kod Poleta, na uglu ulica Matije Gupca i Doža Đerđa i kod pijace.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedici Palić, gde će kontejneri biti postavljeni na Trgu Mađar Lasla, na uglu ulica M. Oreškovića i Pionirske aleje, Rogaške i dr L. Mardešića, Barske ulice i Kanjiškog puta, Bohinjske i Trogirske, Ludoške ulice i Horgoškog puta i na uglu ulica 50. i 51. Nova.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajenici Dudova šuma, u ulici Sekereš Lasla (kod zgrada), u Šumskoj ulici kod bivše „Lesnine“, na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa i na uglu Plitvičke i Kosovske ulice.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 25. marta, a trajaće do 20. juna.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Milan024 Odgovori
Kada ce biti u my” Novi grad”?
Danijel Odgovori
Kad ce biti u mz Pescara postavljeni ?
Ja vec skupio za jedan ceo kontejner
informator Odgovori
Pogledajte raspored na sajtu Cistoce
www.subotica.com Odgovori
U prvoj, najavnoj vesti prolećnog ciklusa odvoženja kabastog smeča imate detaljan raspored.

https://www.subotica.com/vesti/pocinje-prolecna-akcija-ciscenja-grada-krece-se-od-prigradskih-naselja-id34576.html
anonym Odgovori
kontenere stavite nazad na kelebiji kod majdana
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.