• Pregleda: 2748

Kontejneri za kabasti otpad tokom naredne sednice u Novom Selu, Peščari i na Prozivci

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica, nastavlja se sutra. Kontejneri će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novo Selo.
Kontejneri za kabasti otpad tokom naredne sednice u Novom Selu, Peščari i na Prozivci

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novo Selo, na uglu ulica Mičurinove i Trogirske, Metohijske i M. Marulića, na početku ulice Laze Mamužića, na Bajskom putu kod okretišta, na uglu ulice M. Bursać (iza parka) i na uglu Beočinske ulice i Bajskog puta.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Peščara, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), na uglu ulica J. Kolumba i Skadarlijske, na uglu Uskočke i Koparske ulice, na uglu ulica Edvina Zdovca i Uskočke i na uglu Kajsija i Lepe ulice.

U petak, 26. maja, kontejneri će biti postavljeni na Prozivci, na uglu ulica Nade Dimić i Jo Lajoša, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo" trajaće do 10. juna.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Gandalf sivi Odgovori
A kada ce isti biti postavljeni u Bajmoku?
Miso
Kazu bilo u Bajmoku.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.