Komentara: 0
Pregleda: 2564

Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice u Keru, Malom Bajmoku i na Zorci

04.06.2017. u 09:42h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica završava se naredne sedmice. Kontejneri će sutra i u utorak biti postavljeni u MZ "Ker".
Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice u Keru, Malom Bajmoku i na Zorci

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Ker, na uglu ulica Igmanske i Moslovačke, u ulici Sergeja Jesenjina (sredina), u ulici Ivana Antunovića (kod posluge) i na uglu ulica Vase Pelagića i Kerske.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Mali Bajmok, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu Sivačkog puta i ulice B. Milašina, na uglu ulica Ivana Sarića i Durmitorske, na uglu ulica A. Franciškovića i Batinske, između ulica R. Vujoševića i Kisačke, na uglu ulica Baranjske i Fočanske, na uglu Somborskog puta i Batinske ulice i na uglu Tavankutskog i Somborskog puta (Crveno selo).

U petak i subotu, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Zorka, na uglu Zorkine i Erdutske ulice, na uglu Batajničke i Balzakove ulice, na uglu ulica P. P. Age i A. Kokića, na uglu ulica Proleterskih brigada i Somborske, na uglu ulica Proleterskih brigada i Zorkine, na uglu ulica Proleterskih brigada i dr. F. Bogrogvarija i na uglu ulica Joakai Mora i K. Kolumba.

Ovime se završava Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo", koja je trajala od 20. marta ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2564
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.