Komentara: 1
Pregleda: 1972

Kontejneri za kabasti otpad na Kelebiji, Hajdukovu i Šupljaku

30.03.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se ove sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni na Kelebiji, Hajdukovu i Šupljaku.
Kontejneri za kabasti otpad na Kelebiji, Hajdukovu i Šupljaku

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Kelebija, na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu Doma mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića kod škole.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajednici Hajdukovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Prvomajske i Sarajevske, Cankareve i Sarajevske, Omladinske i B. Kidriča, Željezničke i Omladinske (preko pruge, dva kontejnera), u Stipić šoru (preko pruge) i u Nosi kod prodavnice i mosta.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Šupljak, kod groblja, Doma i Šamuke.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" počela je 16. marta, a trajaće do 11. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1972
Povezane teme
akcija čišćenja subotice jkp čistoća i zelenilo kontejneri prolećno čišćenje akcija prolećnog čišćenja čišćenje naselja sakupljanje kabastog otpada kabasti otpad
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.