Komentara: 0
Pregleda: 2359

Konkurs za nagradu Dr Ferenc Bodrogvari

07.03.2011. u 15:09h
Izvor: RTV Yueco
Konkurs za nagradu Dr Ferenc Bodrogvari

Komisija za dodelu zvanja i priznanja Skupštine grada Subotica u skladu sa članom 5. Odluke o ustanovljenju zvanja "Počasni građanin", priznanja "Pro Urbe" i priznanja "Dr Ferenc Bodrogvari" objavljuje javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja "Dr Ferenc Bodrogvari" na teritoriji grada Subotice.

Priznanje "Dr Ferenc Bodrogvari" se dodeljuje istaknutim kulturnim stvaraocima u oblasti književnosti, likovne i muzičke umetnosti, koji su svojim delima i činjenjima doprineli razvoju kulturnog života grada ili dali doprinos na polju kulture u zemlji i inostranstvu, uzimajući u obzir zapažena ostvarenja u prethodnoj kalendarskoj godini.

Pismeni predlozi sa obrazloženjem mogu se poslati poštom ili lično predati u Gradskom uslužnom centru na adresi: Skupština Grada subotica, Trg Slobode 1, sa naznakom za komisiju za dodelu zvanja i priznanja "Dr Ferenc Bodrogvari" do 24. marta 2011. godine. Tekst Javnog poziva se nalazi na sajtu grada: www.subotica.rs u rubrici konkursi i oglasi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2359
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.