Komentara: 20
Pregleda: 4169

Konkurs za izradu logoa Kancelarije za mlade grada Subotice

09.07.2013. u 13:58h
Kancelarija za mlade Grada Subotice raspisala je konkurs za kreativno idejno rešenje izrade logoa Kancelarije za mlade. Konkurs je raspisan 8. jula i trajaće do 22. jula do 9 časova.
Konkurs za izradu logoa Kancelarije za mlade grada Subotice

Predlog logoa potrebno je postaviti na zvaničnu Facebook stranicu Kancelarije za mlade, kao i poslati idejni predlog mailom na office@kzm.subotica.rs i u mailu navesti: ime i prezime, datum rođenja, u prilogu maila dostaviti predlog logoa u PDF (vektorskom) formatu ili JPG sa min. 300 DPI rezolucije. Jedna osoba može poslati više predloga.

Pet logoa sa najviše lajkova na zvaničnoj stranici Kancelarije na Facebooku će ući u uži izbor gde će žiri, sastavljen od pet mladih ljudi oceniti i odlučivati o pobedniku i odluku dostaviti Koordinatoru Kancelarije. Ime pobednika kao i izgled logoa biće objavljen na zvaničnoj stranici Kancelarije za mlade na Facebook-u nakon donete odluke žirija.

Uslovi konkursa: na konkurs se mogu prijaviti mladi od 15 do 35 godina, sa prebivalištem u Subotici ili okolini.  Kancelarija će najbolji logo nagraditi vaučerom od 3.000 dinara Delfi knjižare u Subotici.  Aplikant preuzima odgovornost da  predlog logoa predstavlja original rad.

Kancelarija za mlade zadržava pravo korišćenja logoa i promovisanje isključivo u svoje svrhe.

Logo treba da simbolično  vizuelno izrazi delatnost Kancelarije za mlade Grada Subotica. Logo treba da bude pogodan za aplikaciju na sva savremena sredstva poslovne i vizuelne komunikacije.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 4169
Povezane teme

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.