Komentara: 0
Pregleda: 2156

Konjički sport: Poslednji trkački dan sezone u nedelju na Hipodromu

12.10.2019. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Osmim trkačkim danom, u nedelju, Konjički klub "Bačka" zatvara zvanični deo sezone. Na programu će biti deset kasačkih trka u kojima je učešće najavilo 93 grla iz petnaest konjičkih klubova, a od trka se izdvajaju "Revanš derbi" i trka "Oslobođenje grada Subotica".
Konjički sport: Poslednji trkački dan sezone u nedelju na Hipodromu

Rekord trke "Revanš derbi" drži grlo "Isak Njuton" (1:19,0) postignut 2017. godine, dok je prošle godine "Kan Legasi V" sa Miodragom Pantićem za sulkama bio tri stotinke sporiji. U tr "Oslobođenje Subotice" na 3200 metara iz okreta takmičiće se sedam grla. Takođe pretprošle godine je napravljen rekord trke i to Branislav Mukić sa grom Grumeti (1:18,7), samo stotinku brže od prošlogodišnjeg rezultata Ivana Vukova i grla "Nadir tri". Ove godine za sulkama grla "Nadir tri", u njegovom četvrtom nastupu na ovoj trci, biće Dejan Katanić.

Prva trka na programu je u 13 časova, a svaka sledeća će startovati na pola časa. Trka "Revanš derbi" počinje u 16 časova, odmah iza nje sledi 36. "Trka oslobođenja Subotice".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2156
Povezane teme

hipodrom

subotički hipodrom

konjički klub bačka

konjičke trke

konjički sport

kasačke trke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.