Komentara: 0
Pregleda: 11835

Koncert "Vino i gitare" u ponedeljak

19.10.2016. u 18:21h
Izvor: Subotica.com
U Velikoj većnici Gradske kuće će u ponedeljak, 24. oktobra, drugu godinu za redom biti održan koncert „Vino i gitare“. Početak koncerta zakazan je za 19,30 časova.
Koncert "Vino i gitare" u ponedeljak

Pored Marka Žigmanovića, koji je u ulozi organizatora, na koncertu će nastupiti brojni gosti iz naše zemlje i susedne Hrvatske.

- Ideja je da se koncert bavi očuvanjem dobre stare domaće muzike, koja je stvarana na prostorima naše bivše države i koju možemo nazvati kvalitetnom zabavnom, pop muzikom. Ove godine imamo goste iz Čačka, Beograda i Novog Sada, svi oni dolaze besplatno da nas podrže. Voditelj koncerta će biti naš sugrađanin, Srđan Olman. Imaćemo Tamburaški orkestar „Ravnica“, klapu „Geta“ iz Orebića, solistkinju Gordanu Vidaković, Gabora Bunforda na saksofonu, Mimu Šijački i prateći bend-kaže Marko Žigmanović i dodaje - Trudimo se da uvek uključimo mlade snage, ove godine će mlada violistkinja Maja Nimčević biti gošća na nekoliko pesama, što nam je posebno drago jer je ona još srednjoškolka.

Posle koncerta, publika će moći da uživa u degustaciji vina domaćih proizvođača. Koncert će ove godine imati humanitarni karakter, jer će deo prihoda biti doniran za lečenje male Ive Zvekić, koja boluje od leukemije.

- Od svake ulaznice 20 odsto ide maloj Ivi, a mi ćemo staviti i kutiju u koju će svako moći da stavi novac, koliko želi - kaže Dragan Kovač, organizator koncerta.

Ulaznice se, po ceni od 500 dinara, mogu kupiti u „Klein house“-u na adresi Štrosmajerova 9 ili uoči koncerta na ulazu u Gradsku kuću.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 11835

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

marko žigmanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.