Komentara: 4
Pregleda: 5561

Koncert: Tvoj glas za tvoju zabavu

23.04.2012. u 17:15h
Izvor: SuMedija
Darko Rundek i njegov Cargo trio, house-techno duo Kaiserdisco i DJ Marko Nastić, nastupiće 6. maja u Subotici u okviru besplatnog događaja koji je deo motivacione kampanje pod nazivom "Tvoj glas za tvoju zabavu".
Koncert: Tvoj glas za tvoju zabavu

Kampanju organizuje Centar za pomoć apatičnoj omladini ĆAO i na taj način želi da pozove na što veću izlaznost birača na predstojećim opštim izborima.

Jedan od ponajboljih evropskih electro-house sastava, nemački duo Kaiserdisco, poznati su širom sveta po svojoj originalnoj kombinaciji klupskih podžanrova kao što su: minimal, groovy techno, deep house... što uvek rezultira sjajnom plesnom muzikom.

U poslednjih nekoliko godina su radili remixe za Booka Shade, Kosheen, Extrawelt, Sebastien Leger, 2000 & One...

Koncert: Tvoj glas za tvoju zabavu

Darko Rundek / Cargo trio     

Lokalna podrška poznatim izvođačima biće subotički sastav Gabor Lenđel & Retro Party Band i popularni DJ-evi Nikola Majdanović i Minimalistic. Koncert i žurka se održavaju na otvorenom prostoru - „As&Trade centar“ (Mali Bajmok), a ulaznica će biti „svetleći prst“ sa biračkog mesta. Pokrovitelj projekta je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Koncert: Tvoj glas za tvoju zabavu

Nikola Majdanović / Minimalistic

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 2 dana
Komentara: 4
Pregleda: 5561
Povezane teme

gabor lenđel

izbori 2012

minimalistic

darko rundek

marko nastić

nikola majdanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.