• Pregleda: 11306

Koncert Tijane Bogićević, Alekse Jelića i Marka Robertsona u Subotici

U Sax caffeu je za sredu u 21 čas najavljen koncert Tijane Bogićević, Alekse Jelića i Marka Robertsona. Ovaj muzički događaj održava se u okviru Festivala "Glas anđela - Tijana Jurić", koji drugu godinu zaredom organizuje Fondacija Tijana Jurić.
Koncert Tijane Bogićević, Alekse Jelića i Marka Robertsona u Subotici

- Prvobitni plan je bio da se koncert održi 19. juna na terenima SC Bajmok gde smo održali i centralni deo festivala, međutim nestabilno i kišovito vreme nam je pokvarilo planove, zbog čega smo rešili da koncert organizujemo u Subotici, 29. juna. Nadam se da će se sutra na koncertu okupiti veliki broj Subotičana i posetilaca iz okoline i da ćemo još jednom u ovoj godini, kroz jedinstveni festival u zemlji, poslati poruku "kulturom protiv nasilja", rekao je portalu subotica.com osnivač fondacije, Igor Jurić.

Publiku je, uoči koncerta, pozvao i pevač Aleksa Jelić.

- Radujem se koncertu kao i učešću na festivalu i jedva čekam da zajedno sa Tijanom i Markom zabavim publiku u Subotici. Biće to veče puno dobrih pop rock pesama, kako autorskih, tako i stranih, a ujedno će biti i prvi put da Tijana i ja uživo pevamo pesmu „Još jednom“. Nadam se da će prostor biti u potpunosti popunjen i da ćemo sutra svi zajedno uživati u Subotici, rekao je Jelić koji je srpskoj javnosti poznat po pesmama „Beli jablan“, „U tami disko kluba“, „Još uvek lutam“, kao i po učešću u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ kada su svi njegovi talenti za nastup na sceni došli do izražaja.

Tijana Bogićević će te večeri otpevati pesmu „Tražim“ čiji su stihovi ispisani na večnoj kući Tijane Jurić, a zatim i pesmu „Tijanina“ koju je napisao Dušan Alagić.

Ulaz je za sve posetioce besplatan.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.