Komentara: 2
Pregleda: 7740

Koncert: Parni Valjak u Subotici

11.08.2011. u 17:39h
Izvor: RTV Yueco
Koncert: Parni Valjak u Subotici

Nakon 22 godine Parni Valjak ponovo će nastupiti u Subotici. Frontmen ove grupe Aki Rahimovski rekao je da mu je Subotica posebno draga jer ima mnogo prijatelja ovde, te je iz tog razloga odlučio da u gradu ostane više od 5 dana. Kada je reč o samom koncertu neće se ni malo razlikovati od onoga u Zagrebu ili Beogradu, niti po pesmama, niti po scenskom nastupu.

Subotica je ostavljena kao "šlag na tortu" jer se ovim nastupom završava turneja Parnog Valjka koja je započela u Zagrebu. Repertoar pesma na ovoj turneji kao što su, "Jesen u meni", "Neda", "Prokleta nedelja", "Dođi", "Sve još miriše i nju", kao i mnogi drugi, oduševljavali su sve ljubitelje ove grupe, iako su mnogo pesme starije od samih slušalaca.

Ono što oduševljava članove ove grupe jeste što su njhiovi koncerti jedna od retkih prilika gde može da se vidi i oseti ljubav i emocije svih prisutnih ljudi. Različite generacije ljubitelja Parnog Valjka za vreme koncerta stapaju se u jednu masu gde različitosti ne postoje. To je ono što sve ovo vreme održava ovu grupu i što im daje snagu za dalji rad.

Parni Valjak Koncert Subotica - Aki Rahimovski

Subotičani će u subotu u 22 časa na stadionu malih sportova moći da dožive pomenute emocije i da 2, ili 3 sata, uživaju u najvećim hitovima ove grupe. Aki Rahimovski najavio je da iz Subotice neće otići odmah nakon koncerta, nego će ostati još nekoliko dana, kako bi se video sa mnogim prijateljima koji žive u Subotici, a takođe će prisustvovati i svečanosti koja će u nedelju biti organizovana povodom Dužijance.

Fotografije sa Press konferencije možete videti ovde: Koncert Parnog Valjka - Aki Rahimovski

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 7740
Povezane teme

koncert

parni valjak

koncert parnog valjka

parni valjak subotica

karte za parni valjak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.