Komentara: 37
Pregleda: 6377
Foto

Kompletna obnova objekata Gerontološkog centra

18.10.2019. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
U kompletnu obnovu objekata Gerontološkog centra, Dom za stare u Dudovoj šumi i Dom za odrasla lica biće uloženo 900 miliona dinara. Radove finansira republička Kancelarija za javna ulaganja, uz podršku Pokrajinske vlade i Grada Subotice.
Kompletna obnova objekata Gerontološkog centra

Radove su danas obišli Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, Predrag Vuletić, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice i Marko Blagojević, direktor Kancelarije za javna ulaganja.

- Veoma sam zadovoljan radovima koje sam danas video u Subotici i saradnjom sa Kancelarijom za javna ulaganja. Naša osnovna dužnost je da obezbedimo korisnicima i zaposlenima bolje uslove za život i rad - istakao je pokrajinski premijer Igor Mirović. -Nastavićemo i dalje zajedno rekonstrukciju objekata socijalne zaštite u Novom Sadu i u Bačkoj Topoli, a zajednički ćemo raditi i na rekonstruisanju regionalnih bolnica. Čeka nas obnova Opšte bolnice u Subotici i to je jedan veliki i kompleksan posao. Socijalna zaštita je najosetljivija oblast društva i tu država i društvo pokazuju koliko su snažni i sposobni.

Kompletna obnova objekata Gerontološkog centra

Za nabavku medicinske i druge opreme, Pokrajinska vlada je za Gerontološki centar u Subotici od 2016. godine do danas izdvojila 43,2 miliona dinara. U godinama iza nas, vrlo malo se ulagalo u objekte socijalne zaštite, prioritet su imale obrazovne i zdravstvene ustanove.

- Nastavićemo zajedno da radimo ovaj posao sve dok poslednji objekat socijalne zaštite ne obnovimo. U ovom sektoru zatekli smo veoma devastirano stanje, sektor socijalne zaštite ranije je bio u zapećku, a danas nam je, što pokazujemo i na terenu, u vrhu prioriteta - poručio je Marko Blagojević, direktor Kancelarije za javna ulaganja.

Kompletna obnova objekata Gerontološkog centra

Gerontološki centar je lider u oblasti socijalne zaštite u Srbiji, a ovom obnovom njegovih 530 korisnika imaće još bolje uslove za život u trećem dobu.

- Projekat koji smo danas obišli rezultat je zajedničkog rada Grada Subotice, Pokrajinske vlade i Kancelarije za javna ulaganja. Želimo da svi objekti Gerontološkog centra budu na najvišem mogućem nivou - naglasio je Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra.

Kompletna obnova objekata Gerontološkog centra

Izvor: Subotica.com
Obilazak početka radova na rekonstrukciji domova Obilazak početka radova na rekonstrukciji domova Obilazak početka radova na rekonstrukciji domova Obilazak početka radova na rekonstrukciji domova Obilazak početka radova na rekonstrukciji domova Obilazak početka radova na rekonstrukciji domova Obilazak početka radova na rekonstrukciji domova Obilazak početka radova na rekonstrukciji domova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 6377
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

igor mirović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.