Komentara: 0
Pregleda: 2348

"Kolo srpskih sestara" uručilo finansijsku pomoć

22.12.2011. u 15:11h
Izvor: RTV Yueco
"Kolo srpskih sestara" uručilo finansijsku pomoć

Juče je u prostorijama udruženja “Kolo srpskih sestara” i zvanično dodeljena novčana pomoć učenici srednje medicinske škole Danici Grgić i mališanima Aleksi Čović i Stefanu Bulatović. Novac je prikupljen na humanitarnom koncertu u organizaciji Kola srpskih sredstava, koji je održan 28. novembra u Velikoj većnici Gradske kuće, gde su nastupili poznati subotički pevači. Fotografije i video sa odrzanog koncerta mozete videti ovde.

Na humanitarnoj akciji je prikupljano 100 hiljada dinara koji su namenjeni Danici Grgić koja se uspešno leči od teške bolesti, Aleksi Čović koji boluje od retke Batenove bolesti i Stefanu Bulatović koji boluje od autizma. U udruženju “Kolo srpskih sestara” kažu da im je drago što su Subotičani prepoznali važnost ove humanitarne akcije.

Učenici srednje medicinske škole Danici Grgić, koja se uspešno oporavlja od teške bolesti, ovo nije prvi put da joj Kolo srpskih sestara pomaže, i ona im je veoma zahvalna na tome.

Jedan deo sredstava koji je prikupljen na koncertu namenjen je materijalno najugroženijoj deci koja imaju dobar uspeh u školi, a svečano će im biti dodeljena na školsku slavu Sveti Sava.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2348
Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.