• Pregleda: 2351

Kolo srpskih sestara ozelenjava vrtić "Mandarina"

U saradnji sa Goranskim rasadnikom, članice Kola srpskih sestara donirale su sadnice vrtiću „Mandarina“. Sadnice jasena, javora i zlatnog čempresa oplemeniće dvorište vrtića, koje pohađa oko 200 dece do predškolskog uzrasta. Članice Kola posetile su i OISŠ “Žarko Zrenjanin“, gde su uručile donaciju u vidu kuhinjskog aspiratora.
Kolo srpskih sestara ozelenjava vrtić "Mandarina"

U skladu sa željama i potrebama dece Vrtića „Mandarina“, zaposleni u Goranskom rasadniku zasadili su sadnice u prostranom dvorištu vrtića. Sadnice javora, jasena, zlatnog čempresa i tuje oplemeniće i učiniti lepšim prostor namenjen za dečiju igru.

Jedna od najvažnij aktivnosti članica Kola srpskih sestara odnosi se upravo na pomoć deci. Ovog puta, uz pomoć Goranskog rasadnika uspeli su da oplemene prostor, ali i da ukažu deci na značaj očuvanja prirode.

Članice Kola srpskih sestara, posetile su i OISŠ “Žarko Zrenjanin“, koja je već godinama u njihovom fokusu materijalne pažnje. Zahvaljujući humanitarnim aktivnostima, ličnim prilozima i donatorima, članice Kola su donirale aspirator za kuhinju.

Donacija u vidu aspiratora će omogućiti i pripremu toplih obroka za đake, koji pohađaju dnevni boravak. OISŠ “Žarko Zrenjanin“ pohađa oko 200 dece.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Ivana Radinović

povezane teme

3
Neša Glodur Odgovori
Ju eko izveštava (emituje o trošku budžeta tj. građana) o akciji u kojoj materijalnu korist ima Goranski rasadnik (iza kog stoje isti ljudi kao i iza Ju eka). Ekologija, demokratija, otvoreno društvo, nevladine organizacije... pod istom kapom koja uzimajući od građana daje svojima. Sve sam go neradnik i sve moj do mojega!
ax Odgovori
lepo
Daddy Odgovori
Čestitke Kolu Srbski Sestara!


Divni ljudi!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.