Komentara: 1
Pregleda: 4621

Kolo srpskih sestara - humanost na delu

27.06.2016. u 15:50h
Izvor: RTV Yueco
Članice Kola srpskih sestara trude se da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. pored redovnih aktivnosti koje obavljaju, ove žene su raspoložene da, pre svega, starijim sugrađanima budu od velike koristi.
Kolo srpskih sestara - humanost na delu

U toku jučerašnjeg dana članice Kola srpskih sestara iznenadile su Jovana Mitrovića koji je napunio devedeset godina.

Svaka topla reč dobro bi došla svima nama u ovim teškim vremenima, ali kada pogledate naše starije i njihovu volju i borbu za životom na trenutak zaboravite ono što se dešava oko vas. Članice Kola srpskih sestara pomažu starijim ljudima i rado izlaze u susret svima kojima je pomoć neophodna. Jedan od njih je i devedesetogodišnji Jovan Mitrović iz Tavankuta koji nije krio zadovoljstvo posetom uz čestitiku da ga zdravlje služi još mnogo godina.

Pomoć u kući je nešto najneophodnije starijim građanima. Oni znaju da uzvrate i njihove reči su iskrene. Zadovoljstvo je pomagati takvim ljudima, koji ne traže puno, a njima to mnogo znači.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4621
Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.