Komentara: 10
Pregleda: 4730

Kolo srpskih sestara brine o ugroženoj deci

21.11.2013. u 16:20h
Izvor: RTV Studio B
Članice Kola srpskih sestara sinoć su, u svojim prostorijama, uručile pomoć deci koja se zbog bolesti ili materijalnih uslova u kojima žive, nalaze u stanju socijalne potrebe.
Kolo srpskih sestara brine o ugroženoj deci

Donacije, u ukupnom iznosu od oko 110.000 dinara, opredeljene su za nabavku lekova, užine za decu OSŠ „ Žarko Zrenjanin“, kao i za ogrev za jednu od sestara.

Članice Kola srpskih sestara se trude da donacije, koje dolaze od prijatelja Kola, kanališu kao onoj ugroženoj deci i bolesnima, koju u datom trenutku pokazuju najveću potrebu.

Pored dečaka, kojem će donacija u iznosu od 40 000 omogućiti da dođe do neophodnih lekova, sestre zu izdvojile i 20 000 dinara za devojčicu koja živi u teškim materijalnim uslovima. Iako sestre u Kolu stalno pomažu drugima i najčešće nikad ne traže pomoć, ove godine je, jednoj od članica Kola pomoć zaista bila neophodna. Članice su joj obezbedile pomoć u vidu ogreva. Kao i uvek, đaci OSŠ „Žarko Zrenjanin“ su u fokusu pažnje, pa su im sestre i ovog puta, opredelile 30 000 dinara za bar jedan obrok u školi.

Uz pomoć raznih donacija, kao što je ova od Kola srpskih sestara, sva deca OŠ „Žarko Zrenanin“ imaće besplatnu užinu, bar u toku ove školske godine. Nažalost, direktorka škole podseća da je nekim đacima to jedini obrok u toku dana.

Izvor: RTV Studio B
Donacije Kola srpskih sestara Donacije Kola srpskih sestara Donacije Kola srpskih sestara Donacije Kola srpskih sestara Donacije Kola srpskih sestara Donacije Kola srpskih sestara Donacije Kola srpskih sestara Donacije Kola srpskih sestara
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 4730
Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.