• Pregleda: 3333

Koliko je truda potrebno za uspeh? (video)

Miljana Đurović je srednjoškolka iz Subotice, jedina u Srbiji koja se bavi sportom potpuno netipičnim za ravnicu – sanjkanjem.
Koliko je truda potrebno za uspeh? (video)

Miljana je i u reprezentaciji Srbije, te se nada odlasku na Olimpijadu. Zbog toga i puno trenira, a kako uspeva balansirati između škole, porodice, prijatelja i sporta, saznajte u prilogu autorice Lare Majkić.

Prilog je napravljen u okviru radionice „Mobilno novinarstvo i građanski aktivizam“.

Mladi učesnici i učesnice radionice su po prvi put radili novinarski prilog. Video prilozi u potpunosti su snimani mobilnim telefonima. Radionica je održana u Fondaciji Danilo Kiš, sa medijskim partnerom portalom Subotica.com.

Preporuka je da pogledate kompletan video prilog u nastavku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
DC Odgovori
Svaka čast Miljani!
ffilozoff Odgovori
Pa ovo je uspeh!!!
savest Odgovori
Svaka pohvala za precizirani cilj u životu. Ovo je dokaz da se može ostvariti sve u životu ako je čovek uporan I daje sve od sebe. Samo napred Miljana, drago mi je da postoje ovako mladi, odlučni ljudi kao Ti! Ne odustaj nikada, jer si jedna od million koja zna šta hoće u tvojim godinama. Biće od Tebe veliki čovek! Navijam za Tebe svim srcem!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.