Komentara: 11
Pregleda: 5275

Kolevka proslavila 110 godina rada i postojanja

23.05.2013. u 17:05h
Izvor: SuMedija
Dom za decu i omladinu „Kolevka” proslavila je 110 godina rada i postojanja. Na svečanosti kojoj su prisustovali predstavnici lokalne samouprave, pokrajine i Republičkog Ministarstva rada kao i drugi brojni gosti, rečeno je da je ova ustanova dokazala da je za sve ove godine rada pokazala uspešnost u radu sa decom ometenom u razvoju.
Kolevka proslavila 110 godina rada i postojanja

- Lokalna samouprava je prepoznala značaj postojanja ovakve ustanove u Subotici i koliko je bila u mogućnosti pomogla je ovaj Dom. I ubuduće ćemo podržati svaku akciju i donirati sredstva koliko budemo u mogućnosti, kako bi boravak dece bio što bolji, a rad pedagoga i osoblja što bolji — rekao je Modest Dulić, gradonačelnik.

Zahvaljujući se prisutnima direktorica „Kolevke” Mira Čabrić istakla je da je u poslednjih 10 godina, „Kolevka”uložila 137 miliona dinara, od čega kroz donacije 46 miliona dinara, a da su ostvareni brojni projekti poput postavljanja sunčevih kolektora, termoizolacije objekta, renoviranje krova, solarne sobe i drugih.

Kolevka je prema rečima direktorice Mire Čabrić upravo zahvaljujući najviše donacijama od lokalnog do republičkog nivoa, uspela da dopuni svoj budžet, tako da je ova ustanova danas jedan savremeno opremljen objekat, gde deca i 149 zaposlenih žive i rade u veoma dobro opremljenim uslovima.

Izvor: SuMedija
Obeležavanje 110. godišnjice Doma "Kolevka" Obeležavanje 110. godišnjice Doma "Kolevka" Obeležavanje 110. godišnjice Doma "Kolevka" Obeležavanje 110. godišnjice Doma "Kolevka" Obeležavanje 110. godišnjice Doma "Kolevka" Obeležavanje 110. godišnjice Doma "Kolevka" Obeležavanje 110. godišnjice Doma "Kolevka" Obeležavanje 110. godišnjice Doma "Kolevka"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 5275

Povezana vest

Povezane teme

kolevka

mira čabrić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.