Komentara: 0
Pregleda: 2198

Ko je najbolji poslodavac u Srbiji?

22.07.2010. u 16:28h
Izvor: RTV Yueco
<p>Kompanija "Infostud" ove godine, po drugi put, organizuje konkurs za nagradu "Najbolji poslodavac u Srbiji", koja ima za cilj da pobolj&scaron;a način upravljanja ljudskim potencijalima, a novina je nagrada za najboljeg poslodavca koji zapo&scaron;ljava osobe sa invaliditetom. Rok za prijavu je 1. avgust. Projekat je podržalo Ministarstvo rada i socijalne politike.</p>
Ko je najbolji poslodavac u Srbiji?

Poslodavci se mogu prijaviti na konkurs putem Interneta, gde na adresi www.mojtim.infostud.com mogu popuniti formular. Istraživanje će biti sprovedeno putem anonimne ankete za zaposlene nakon čega će svaka kompanija dobiti izvestaj o zadovoljstvu svojih radnika i kvalifikovaće se za nagradu. Prošlogodišnji pobednici su Prokredit banka i kompanija iz Loznice "Rajn Majn".

Priznanja će biti dodeljene u novembru ove godine, a pravo učešca imaju sve kompanije koje u Srbiji posluju najmanje godinu dana i imaju barem 25 zaposlenih. Gerontološki centar jedina je subotička firma koja je podnela prijavu za učešće. Drugi veliki projekat na kome tim Infostuda trenutno radi je organizcija prvog regionalnog Virtualnog dana karijera i znanja. Ovaj projekat realizuje se u saradnji sa najvećim regionalnim portalima za zapošljavanje i regrutaciju posao.ba iz Bosne i Hercegovine i moj-posao.net iz Hrvatske.

Virtualni dan karijera i znanja biće održan od 13. do 20. oktobra ove godine na adresi dankarijera.com na kojoj će biti postavljen 3D virtualni izložbeni prostor, koji će omogućiti interaktivnu komunikaciju između posetilaca i poslodavaca i edukativnih ustanova. Posetioci će moći da pregledaju ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača, te putem mogućnosti chat-a razgovaraju sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova i tako izbegnu gužve karakteristične za klasične sajmove.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2198
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.