Komentara: 23
Pregleda: 5556
Foto

Klizališna sezona počinje 8. decembra, penzioneri mogu besplatno na bazen

29.11.2023. u 10:58h
Izvor: Subotica.com
Od petka, 8. decembra, kapija klizališta biće otvorena svih sedam dana u nedelji, i to u tri termina po dva sata. Cena ulaznice za iznosiće 250 dinara. Od 1. decembra, za penzionere besplatno korišćenje bazena u jutarnjim satima.
Klizališna sezona počinje 8. decembra, penzioneri mogu besplatno na bazen

Ljubitelji klizanja će od sledeće nedelje imati priliku da u tri termina, sedam dana u nedelji, posete klizalište i pokažu svoje umeće na ledu. 

 - Klizalište će raditi svakog dana, u tri termina, od 10 do 12 časova, od 14 do 16 časova i od 18 do 20 časova. Po važećem cenovniku, cena ulaznice za dva sata je 250 dinara. Oni korisnici koji ne poseduju klizaljke moći da ih iznajme po ceni od 250 dinara. Dostupna je i mogućnost oštrenja,  po ceni od 150 dinara. Takođe, ovde imamo i mali šank, gde naši posetioci mogu da kupe hladne i tople napitke - ističe Tamara Dimitrioski, direktor JKP "Stadion". - Kao i svake godine, organizovaćemo i zabavne programe, kao što je dodela paketića sa Deda Mrazom na ledu, a ove godine ćemo po treći put organizovati "Super zimu". Već u petak počinjemo sa pravljenjem leda.

Klizališna sezona počinje 8. decembra, penzioneri mogu besplatno na bazen

Gotovo svi pripremni radovi na samom klizalištu su obavljeni, izvršena je nabavka novih klizaljki, a uveden je i novi sistem pristupa i evidencije korisnika. 

 - Mi smo završili sve pripremne radnje, izvršili servise, postavili gume, zamenili ogradu, prefarbali ogradu, okrečili unutrašnje prostorije, ostale su nam još neke sitne popravke. Što se tiče kapitalnih ulaganja, ove godine ugradili smo nov sistem kontrole pristupa, evidencije i tiketinga korisnika. Nadamo se da ćemo ovim sistemom ubrzati ulazak korisnika na sam objekat, i da će više korisnika moći u kratkom periodu ući na termine koji su predviđeni za rekreaciju. Za ovaj sistem sredstva su u potupnosti obezbeđena iz gradskog budžeta, a to je koštalo 2.7 miliona dinara. Kao i svake godine, i ove smo kupili klizaljke u vrednosti od 200 hiljada dinara - objašnjava direktorka JKP "Stadion".

Klizališna sezona počinje 8. decembra, penzioneri mogu besplatno na bazenRebalansom budžeta, za JKP "Stadion" obezbeđena su dodatna sredstva, a omogućena je i nova povlastica za sve penzionere - od 1. decembra, oni će moći besplatno da posećuju bazene u periodu od 6 do 7.30 časova ujutru. 

 - Rebalansom budžeta dodali smo sredstva u vidu tekućih subvencija za JKP "Stadion" da bi mogli da pokrivaju sve troškove. Za JKP "Stadion" inicijalno je bilo izdvojeno 164 miliona dinara, i to smo povećali na 182 miliona. Novina je da će svi penzioneri moći u rekretaivnom periodu, dakle u jutranjim satima, moći besplatno da koriste bazene u Dudovoj šumi i na Prozivci - rekla je Čila Goli, član Gradskog veća zadužen za oblast komunalnih delatnosti i razvoja.

Klizališna sezona počinje 8. decembra, penzioneri mogu besplatno na bazen

Izvor: Subotica.com
Postavljanje leda na Gradskom klizalištu Postavljanje leda na Gradskom klizalištu Postavljanje leda na Gradskom klizalištu Postavljanje leda na Gradskom klizalištu Postavljanje leda na Gradskom klizalištu Postavljanje leda na Gradskom klizalištu Postavljanje leda na Gradskom klizalištu Postavljanje leda na Gradskom klizalištu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 3 dana
Komentara: 23
Pregleda: 5556
Povezane teme

klizalište subotica

jkp stadion subotica

čila goli

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.