• Pregleda: 4242

Klizačica Spartaka Leona Rogić osvojila 1. mesto na Trofeju Beograda

Na poslednjem takmičenju u umetničkom klizanju u Srbiji "Trofej Beograda 2014" koji je održan 30. marta u hali "Pionir" u Beogradu, pored klubova iz Makedonije (Skoplje), BIH (Sarajevo) i Srbije (Beograd i Novi Sad), nastupio je i Klizački klub "Spartak" iz Subotice, nažalost samo sa jednom takmičarkom - Leonom Rogić.
Klizačica Spartaka Leona Rogić osvojila 1. mesto na Trofeju Beograda

Uprkos tome što Subotica nema pokriveno klizalište i što ledena ploča već mesec dana nije prisutna na Gradskom klizalištu, izostali su i pravi uslovi za treniranje pa su tako takmičarke iz Subotice bile prinuđene da klizaljke zamene rolerima.

U kategoriji kadetkinja A Leona je pružila sve od sebe, osvojivši 29 poena ponovo potvrdila svoju dominaciju koja je joj je donela još jednu zlatnu medalju.

Na svim domaćim takmičenjima na kojima je Klizački klub "Spartak" nastupao ove 2013/14 sezone Leona je redom osvajala najsjajnija odličja.

Kako kažu u KK "Spartak" Trofej Beograda je svakako kruna sezone za subotički klub i bilo je veoma teško održati formu u proteklih mesec dana. Zahvaljujući entuzijazmu roditelja, treneru KK "Spartak" Maši Stantić i zahvaljujući KK "Olimpik" iz Beograda i treneru Milici (Brozović) Stanković, Leona je ipak spremno dočekala ovo takmičenje i "ravnopravno" učestvovala u njemu.

Za Spartakovu najbolju klizačicu sezona ipak još nije gotova i već za dve nedelje očekuje je učešće na "Avas kupu 2014" turniru koji se održava u Mađarskoj, u gradu Miškolc.

Izvor: Klizački klub "Spartak"

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.