Komentara: 0
Pregleda: 1560

Kikbokseri Spartaka privode kraju uspešnu sezonu

01.12.2014. u 12:07h
Izvor: Subotica.com
Borci Kik boks kluba "Spartak" su u protekla dva vikenda ostvarili zapažene rezultate i tako pred sam kraj zaokružili takmičarsku sezonu u 2014. godini uspehom. Osvajajući medalje tokom cele sezone u 2014. na svim državnim i vojvođanskim takmičenjima u kik boksu i kung fu sanda borbama potvrđujući kvalitet trenerskog rada dr Veselina Bunčića.
Kikbokseri Spartaka privode kraju uspešnu sezonu

Pre dve sedmice u  Leskovcu na poslednjem u ovoj sezoni  Prvenstvu Srbije u kik boksu disciplina full kontakt, u seniorskoj konkurenciji Obrad Cvijanović je u katgoriji do 91 kg osvojio zlatnu medalju nastavljajući sa odličnim uspesima koji nije izostao ni sa prethodnih prvenstava Srbije, kada je u disciplinama K1 i lou kick osvojio srebrne medalje.

Takođe u Leskovcu je i  Miloš Keljanović u seniorskoj konkurenciji  u kategoriji do 71 kg u potvrdio svoj renome osvojivši zlatnu medalju, takodje i na prethodnom Prvenstvu Srbije u najtežoj  disciplini K1 osvojio bronzanu medalju.

Na kupu Vojvodine u kung fu wu shu sanda borbama koje se održalo u subotu u Novom Bečeju klub je osvojio 4 zlatne i dve srebrne medalje. U pionirima Stefan Vazić je u kategoriji do 52 kg oosvojio  srebrnu medalju, a u konkurenciji kadeta na svojim prvim takmičarskim  nastupima  Teodor Kenjerš je do 56 kg osvojio srebrnu medalju  dok je Veljko Djokic efikasnom pobedom osvojio zlatnu medalju.

U seniorima debitant Nebojša Knežević u kategoriji do 75 kg  pokazao je svu svoju borbenost i suvereno osvojio zlato, Milan  Agbaba je u kategoriji do 65 kg u napetom meču pobedio prekidom u drugoj rundi tako nastavljajući niz osvojenih medalja sa Prvenstava Srbije i Vojvodine u sanda borbama.

Na Kupu Vojvodine odličan je bio i Obrad Cvijanović koji je pobedio prekidom u prvoj rundi, osvoijo zlato i potvrdio status člana reprezentacije  Srpskog Kung Fu Wu Shu Saveza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1560
Povezane teme

kik boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.