Komentara: 1
Pregleda: 2584

Kik boks: Spartak uspešan u Kikindi

29.05.2018. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Na Prvenstvu Vojvodine u full Sandi (kineski boks), održanom u nedelju u Kikindi, učestvovalo je sedam takmičara iz Kik boks kluba “Spartak” iz Subotice. Osvojene su četiri zlatne i tri srebrne medalje.
Kik boks: Spartak uspešan u Kikindi

Vicešampionske titule i srebrne medalje osvojili su:

- Livia Kiš (52 kg, kadetkinja), koja je posle poraza u finalu od Jovane Radmanović  (galaktik-Sombor), dobila srebrnu medalju. Borba je trajala 3 runde, a Livija je dobila 2. rundu plasirajući salvu loukikova protivnici, međutim ponestalo joj je snage u finalnoj rundi, a  po opštoj oceni ovo je bio najemotivniji meč na celom takmičenju.

- Mihajlo Janković (45 kg, kadet), osvojio je takođe srebro. Posle poraza od Dalibora Burajija iz KBK Beočin, uložen je protest sudijama od strane kluba, zbog očigledne Jankovićeve tehničke nadmoći. Međutim, sudije nisu uvažile prigovor i ishod meča je ostao nepromenjen.

Treći finalista je bio Predrag Buljovčić (60kg, kadet), koji je u eliminacijama pobedio domaćeg takmičara, Marka Nadalačkog, a zatim u finalu izgubio preglasavanjem od takmičara iz Novog Bečeja i morao je da se zadovolji sa srebrnom medaljom.

Među četiri „zlatna spartakovca" su bili pioniri: Sergej Vračar i Tanja Buljovčić koji su jednoglasnim odlukama sudija  došli do šampionskih odličja, zatim Goran Sedlak 60kg, junior), nastavlja da pobeđuje jake rivale, kakav je bio Aleksandar Ibščević iz bele Crkve, koji je morao da prepusti zlatno odličje Goranu, posle sjajnog finiša takmičara iz Subotice. Četvrto zlato je pripalo našem kikbokseru Spartaka teške kategorije, Mariju Ćopiću, koji je pobedio predajom borbe od strane protivnika.

- Veliki broj Spartakovog „mladog“ pogona nastavlja da niže uspehe, koji treba da kulminiraju u drugom polugodištu ove godine gde nas očekuje još 5 turnira - zaključuje Veselin Bunčić, trenr KBK "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2584
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.