Komentara: 7
Pregleda: 4917

Kati i Željko opravdali očekivanja

02.09.2011. u 17:45h
Izvor: RTV Yueco
Kati i Željko opravdali očekivanja

Kati Volf i Željko Joksimović oduševili su sinoć 15 hiljada Subotičana na Trgu slobode. Jednoipočasovna žurka na čelu sa mađarskom pevačicom Kati Volf i dvočasovna žurka sa Joksimovićem, doprinela je da Dan grada bude proslavljen na spektakularan način.

U 20:30h na binu je izašla Kati Volf koja je svojim fenomenalnim glasom ipak uspela da razbudi Subotičane, koji su poznati kao mirna publika.

Kati je pevala pesme na engleskom i mađarskom jeziku, a njen nastup završen je u 22h. Dvadesetak minuta kasnije, na scenu je izašao i Željko Joksimović koji je sa nekoliko balada ponovo umirio Subotičane, pa je na početku izgledalo da će se koncert pretvoriti u pozorišnu predstavu. Na svu sreću, iskusni pevač, znao je kako da podgine atmofseru, tako da su na kraju svi bili zadovoljni.

Željko Joksimović poslednji put je nastupio 2002. godine u Hali sportova. On kaže da još uvek pamti taj koncert i da mu je žao što nije češće dolazio u Suboticu, koja se prema njegovim rečima, promenila od kako je on poslednji put bio.

Željko Joksimović - proslava dana grada Subotice

Ove godine izgleda da je i kiša imala obzira prema ogranizatorima Dana grada, tako da je pala, tek kada je Željko otpevao “Lane moje” kao poslednju pesmu za to veče.

A onda, samo što je Željko sišao sa bine nebo se otvorilo. Petnaest hiljada ljudi, koliko ih je bilo na Trgu, za svega nekoliko minita već su bili na putu ka svojim kućama, a na Trgu su mogli da se vide samo ostaci plastičnih časa i limenki.

Fotografije možete videti na sledećim linkovima:
Dan grada Subotice - Kati Volf i Željko Joksimović
Koncert Željka Joksimovića povodom dana grada Subotice

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4917
Povezane teme

proslava dana subotice

željko joksimović

proslava dana grada

kati volf

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.