Komentara: 0
Pregleda: 1969

Kasa se žali na isključenje

19.02.2010. u 12:43h
Izvor: RTV Yueco
<p>Biv&scaron;i predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Jožef Kasa najavio je da će uložiti žalbu na odluku disciplinske komisije koja ga je krajem pro&scaron;le nedelje isključila iz stranke.</p>
Kasa se žali na isključenje

Kasa je na konferenciji za novinare rekao da je ovih dana dobio i pismeno rešenje disciplinske komisije u kom je navedeno da ima pravo žalbe predsedništvu i savetu stranke. On je istakao da ni jedan dokument stranke ne propisuje mogućnost disciplinskog postupka protiv počasnog predsednika, što je on bio kada je isključen iz stranke, i dodao da će posle odluka saveta i predsedništva SVM, zadovoljenje potražiti na sudu.

Ako dobije zadovoljenje na sudu, Kasa tvrdi da u stranku više neće ulaziti sve dok je na njenom čelu sadašnje rukovodstvo, kao i da ostavku na mesto počasnog predsednika SVM neće podnositi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1969
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.