Komentara: 0
Pregleda: 4891

Karting trke na proslavi Dana grada

29.08.2011. u 16:46h
Izvor: RTV City
Karting trke na proslavi Dana grada
Umesto u centru grada kako je prvoitno bilo predviđeno, karting trke u sklopu obeležavanja dana grada održane su na parkingu KTC-a. U gradu, u parku na Trgu žrtava fašizma, održana je prezentacija kartinga, a zbog nemogućnosti adekvatnog obezbedjenja, trke su premeštene na parking KTC-a.

Uzbuđenje, adrenalin, miris benzina, škripa guma, preticanje sve to je stvaralo poseban ugođaj nakon koga se većina prisutnih zapitala kako sve ovo izgleda na pravoj karting stazi ili u centru grada. Jedno je sigurno: staza parkinga u KTC-u nije adekvatna, klizava je pa bolidi proklizavaju, što opet uskraćuje maksimalne brzine koje u kategoriji 125 kubika dostižu 150 km na čas, i maksimalan doživljaj i takmičarima i gledaocima. Stoga je ovo prava prilika da uputimo apel gradskoj samoupravi da dodeljivanjem adekvatnog prostora za izgradnju karting staze pomogne u rešavanju ovog problema. Koliko smo nezvanično uspeli da saznamo spremnost za takvo što postoji.

Slike sa ovog dešavanja možete pogledati ovde

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4891
Povezane teme

dan grada

karting

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.