Komentara: 0
Pregleda: 2531

Karatisti Srbije nastavljaju pripreme za Svetsko prvenstvo

21.08.2014. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Nakon uspešno sprovedene prve faze priprema koja je sprovedena u Crnoj Gori, u Subotici je od 16. do 20. avgusta završena i druga faza priprema. Učestvovalo je oko 100 najboljih seniora, juniora, kadeta i pionira. Tehnički domaćin priprema je bio karate klub "Enpi", koji je omogućio vrhunske uslove za odvijanje priprema.
Karatisti Srbije nastavljaju pripreme za Svetsko prvenstvo

Svetsko Šotokan prvenstvo u okviru Šotokan karate do organizacije Ujedinjenih nacija održava se od 10. do 12. oktobra u Poljskoj.

Naša reprezentacija ide sa najvećim ambicijama, a razlog za to su izuzetno kvalitetni takmičari koji su se dokazali u proteklom periodu na  najvećim takmičenjima kako u zemlji tako i na međunarodnoj sceni.

Pre svega tu su takmičari iz KK "Enpi" koji su oksonica reprezentacije u svim selekcijama, od pionira do seniora: Milan Poledica, Milorad Mijić, Aleksandra Mijić, Đorđe Vuković, Dejan Otašević, Simona Ivković, Kemal Rabti, Sofija Arsić, Dario Cipo, Ines Barašević...

Nakon Subotice sledi nastavak priprema u Subotici i nastup na nizu kontrolnih turnira u zemlji i inostranstvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2531

Povezana vest

Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.