Komentara: 0
Pregleda: 1709

Karatisti Enpija osvojili 39 medalja na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu

28.04.2014. u 12:56h
Izvor: Karate klub "Enpi"
Na prvom Prvenstvu Srbije, u konkurenciji 2318 takmičara iz 247 klubova, karate klub "Enpi" je zauzeo ubedljivo prvo mesto u generalnom plasmanu. Takmičari Enpija su u svim uzrastima bili izuzetno motivisni i raspoloženi za takmičenje.
Karatisti Enpija osvojili 39 medalja na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu

Iako je zbog povreda ekipa nastupila u oslabljenom sastavu u konkurenciji seniora i juniora, ostvareni su fantastični rezultati:

OSVOJENO UKUPNO 39 MEDALJA: 19 zlatnih, 14 srebrnih, 6 bronzanih

NAJUSPEŠNIJI TAKMIČAR PRVENSTVA SRBIJE – ĐORĐE VUKOVIĆ – 4 ZLATNE MEDALJE

Đorđe je nastupio u konkurenciji seniora i mlađih seniora, u svojoj težinskoj kategoriji i apsolutnoj kategoriji. Dobio je preko 20 mečeva i pokazao da se nalazi u odličnoj formi pred Prvenstvo Evrope koje se održava u Dresdenu za 14 dana.

Zlato: KATE: Milanković Miloš, Sadojević Marko, kata tim ženskih nada (Arsić Sofija, Stojanović Bjanka, Savić Anđela) i BORBE: Grbić Vladan, Arsić Sofija, Anđelović Dimitrije, Žikić Srđan, juniori borbe ekipno (Otašević Dejan, Jovičić Dragoslav, Grbić Vladan), ženske nade borbe ekipno (Arsić Sofija, Stojanović Bjanka, Barašević Ines), tim pionira (Žikić Srđan, Belina Nemanja i Ćeran Stefan)

Srebro: KATE: Bašić Palković Darko i BORBE: Grbić Sanja

Bronza: KATE: Arsić Sofija, Savić Anđela, Ćeran Stefan i BORBE: Barašević Ines, Francišković Filip, Rabti Kemal, Radulović Ana, Cipo Dario, Stojanović Bjanka, Belina Nemanja, ekipno kadeti (Anđelović Dimitrije, Sadojević Marko), ekipno muške nade (Francišković Filip, Dakić Marko, Cipo Dario)

U Karate klubu "Enpi" najavljuju da posle ovog takmičenja i odličnog uspeha slede pripreme za Prvenstvo Evrope koje se održava u Drezdenu sredinom maja.

Izvor: Karate klub "Enpi"
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1709
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.