Komentara: 0
Pregleda: 2131

Karate: "Spartak Enpi" odličan na Kupu Srbije, Vladan Grbić osvojio tri zlatne medalje

05.12.2019. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 1 decembra, u Beogradu je održan Kup Srbije u karateu za uzrasne kategorije nada, kadeta, juniora i seniora. Tom prilikom takmičari "Spartak Enpija" osvojili su 21 medalju, odnosno drugo mesto u generalnom plasmanu.
Karate: "Spartak Enpi" odličan na Kupu Srbije, Vladan Grbić osvojio tri zlatne medalje

Na Kupu Srbije i memorijalu "Slobodan Vučinić" nastupila su 53 kluba sa preko 450 takmičara. U generalnom plasmanu Karate klub "Spartak Enpi" je zauzeo 2. mesto, iza karate kluba "Šotokan 021" iz Novog Sada. Iz kluba poručuju da su vi takmičari pružili svoj maksimum i ostvarili fantastične rezultate.

Na takmičenju u srpskoj prestonici subotički klub nastupio je sa 11 takmičara, koji su kroz svoje nastupe osvojili 21 medalju, od čega čak 14 zlatnih, zatim tri srebrne i četiri bronzane medalje. Najuspešniji takmičar klubaa je Vladan Grbić sa osvojene tri zlatne medalje.

Karate: "Spartak Enpi" odličan na Kupu Srbije, Vladan Grbić osvojio tri zlatne medalje

Osvajači medalja su:

Zlato

Kate: Bognič Elvira – seniorke, Bognič Elvira – veteranke
Borbe: Grbić Vladan – seniori teška kategorija, Grbić Vladan – seniori apsolutna kategorija, Grbić Sanja, Barašević Ines, Cvijin Nađa, Popović Milena, Popović Lidija, Buljovčić Dario, Ćeran Stefan, miks tim seniora (Grbić Vladan, Grbić Sanja), miks tim kadeta (Buljovčić Dario, Barašević Ines, Cvijin Nađa), miks tim nada (Pokronić Ognjen, Ćeran Stefan, Popović Milena)

Srebro

Kate: Cvijin Nađa, Pokornić Ognjen
Borbe: tim kadetkinja (Cvijin Nađa, Brašević Ines)

Bronza

Kate: Ćeran Stefan, Popović Milena, miks kata tim nada (Ćeran Stefan, Pokornić Ognjen, Cvijin Nađa), kata tim nada (Uzelac Nikola, Ćeran Stefan, Pokornić Ognjen)

Takmičarske obaveze za mlađe kategorije KK "Spartak Enpi" se nastavlja već za vikend (subota, 7. decembar) kada se u Temerinu održava Kup Srbije za petliće, poletarce i pionire.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2131
Povezane teme

karate

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.