Komentara: 0
Pregleda: 4254

Karaoke u Staroj piceriji - prijavite se za učešće

21.05.2013. u 16:38h
U četvrtak, 23. maja, u Staroj piceriji sa početkom u 21 čas, će se održati takmičenje pod nazivom „Staropramen karaoke izazov“. Organizator je Apatinska pivara, a voditeljka Marija Kilibarda.
Karaoke u Staroj piceriji - prijavite se za učešće

Finaliste ovog takmičenja iz 17 gradova Srbije očekuje nacionalno finale koje će se održati u junu, a pobednika „Staropramen karaoke izazova“ usavršavanje glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.

Pobednik subotičkog “Staropramen karaoke izazova” će kao nagradu dobiti i četvorodnevno putovanje u „zlatni“ Prag za dve osobe i posetu Staropramen muzeju. Zanimljive nagrade u duhu Staropramena očekuju i takmičare koji se budu plasirali na drugo i treće mesto. Glavna nagrada za nacionalnog pobednika je usavršavanje glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.

U prošlogodišnjem nacionalnom takmičenju „Staropramen karaoke izazova“ pobedu je odneo Andrej Ademi iz Subotice, koji je u finalu otpevao pesmu „Something got me started“ grupe „Simply red“. On se kao pobednik "Karaoke izazova" u Staroj piceriji plasirao u finale, a fotografije sa tog događaja možete videti u povezanom albumu.

Prijavite se za karaoke:

lično: Stara Picerija, Matije Korvina 5
dodatne informacije: Tel: 065/655-1111, e-mail: office@starapicerija.com

Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda)

Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda)
Pogledaj ostale fotografije

Staropramen Karaoke izazov

Staropramen Karaoke izazov Staropramen Karaoke izazov Staropramen Karaoke izazov Staropramen Karaoke izazov Staropramen Karaoke izazov Staropramen Karaoke izazov Staropramen Karaoke izazov Staropramen Karaoke izazov
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4254

Povezano dešavanje

Karaoke izazov

Karaoke izazov

17.05.2013.
0
Povezane teme

Stara Picerija

karaoke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.