Komentara: 19
Pregleda: 22336

Kamion naleteo na traktor, jedna osoba lakše povređena

31.03.2020. u 14:53h
Izvor: Subotica.com
Nešto posle 11 časova na putu između Mišićeva i Bajmoka desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali traktor i šleper. Po do sada poznatim detaljima kamion je naleteo sa zadnje strane na traktor, velika je materijalna šteta ali srećom nije bilo težih povreda.
Kamion naleteo na traktor, jedna osoba lakše povređena

Po informacijama sa lica mesta teretno vozilo - šleper sa prikolicom naleteo je na traktor sa priključnom mašinom, a od siline udarca traktor se prevrnuo i tom prilikom traktorista je zadobio lakše telesne povrede, zbog čega je ipak morao biti prevezen na medicinsko zbrinjavanje.

Saobraćajna nezgoda desila se oko 11,20 časova na regionalnom putu između Mišićeva i Bajmoka, a kako nam je potvđeno nakon uviđaja nezgoda se dogodila zbog loše procene vozača teretnog kamiona koji se nalazio iza traktora.

- Vozač teretnog vozila se suviše približio traktoru, udario ga, a ovaj se od siline udara prevrnuo pored puta, dok je kamion samo delimično skliznuo sa puta  – kažu u policiji i Osnovnom javnom tužilaštvu.

Kamion naleteo na traktor, jedna osoba lakše povređena

Iako se teretno vozilo jednim delom nalazilo na putu saobraćaj na toj deonici je bio usporen, ali ne i u prekidu, da bi posle uviđaja bio normalizovan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 nedelje
Komentara: 19
Pregleda: 22336
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.