Komentara: 62
Pregleda: 25968

Kako izgleda kada vam razbojnik u 2 ujutru upadne u dvorište...

24.09.2013. u 15:59h
Izvor: Subotica.com
"U subotu, 21. septembra, u ranim jutarnjim časovima, dok sam spavao u kući zajedno sa svojom suprugom i maloletnom ćerkom, probudio me je neki zvuk iz dvorišta", započinje za Subotica.com razgovor osoba koju ćemo da oslovljavamo sa inicijalom K.
Kako izgleda kada vam razbojnik u 2 ujutru upadne u dvorište...

Osoba K. je dobre fizičke spremnosti i kondicije i možda mu je navedena činjenica bila srećna okolnost zahvaljujući kojoj je uspeo da savlada razbojnika i zadrži ga sve do dolaska policije na lice mesta, a koju je u međuvremenu pozvala njegova supruga.

Izlaskom iz kuće u dvorište, osoba K. je videla razbojnika kako izlazi iz dvorišta sa jednim biciklom i ubrzo nakon toga se vraća u dvorište po drugi bicikl. U tom momentu došlo je do fizičkog obračuna osobe K. sa osumnjičenim Z.M. Zahvaljujući svojoj fizičkoj konstituciji K. je uspeo da savlada i zadrži razbojnika do dolaska policije, iako mu je osumnjičeni predmetom oštre ivice naneo povrede. (neke od povreda se vide na fotografiji).

Kako izgleda kada vam razbojnik u 2 ujutru upadne u dvorište...

Dolaskom policije na lice mesta razbojnik je uhapšen i priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojničke krađe. Osumnjičeni se tereti da je, protivpravno prisvojio bicikl i tom prilikom naneo lake telesne povrede oštećenom.

Z.M. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 62
Pregleda: 25968

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.