Komentara: 0
Pregleda: 1927

Kadeti Spartaka prvaci Srbije u stonom tenisu

28.04.2014. u 11:44h
Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
Na ekipnom prvenstvu Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje ekipa STK "Spartak" postali su novi ekipni prvaci Srbije za kadete za sezonu 2013/14. U konkurenciji kadetkinja šampion je ekipa STK ”Unirea” iz Uzdina.
Kadeti Spartaka prvaci Srbije u stonom tenisu

Kadeti STK "Spartak" pobedili su sve svoje rivale , prvo STK ”Čoka“ sa 3-0, pa u drugom kolu Stonotenisku akademiju “ Kocić “ sa 3-0  dok je najveća borba vođena sa najvećim rivalom STK "Temerin" iz Temerina gde su kadeti Spartak sa 3-1 pobedili i osvojili su titulu  ekipnog šampiona Srbije za kadete, treba reći da je Spartak osvojio posle čekanja više od decenije ekipnu titulu u mlađim kategorijama.

Šampionski sastav kadeta STK "Spartak" sačinjavali su: Martinović Nikša , Havedič David, Bognar Bence, Kovačević Denis, Rekecki Mate. Treneri kadeta STK "Spartak" bili su: Gavrilović Mirko i Brstina Branko.
U konkurenciji kadetkinja šampion je ekipa STK ”Unirea” iz Uzdina.

 Tehnička organizacija je bila poverena Stonoteniskom savezu Subotice.

Naredno takmičenje koje očekuje mlađe kategorije STK "Spartak" je turnir top 12 Srbije za mlađe kadete u Bečeju koje će se održati od 3. do 4. maja gde će STK "Spartak" predstavljati Čokić Aleksandar .

Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1927
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski savez subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.