• Pregleda: 1594

Kadeti Spartaka prvaci Srbije u stonom tenisu

Na ekipnom prvenstvu Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje ekipa STK "Spartak" postali su novi ekipni prvaci Srbije za kadete za sezonu 2013/14. U konkurenciji kadetkinja šampion je ekipa STK ”Unirea” iz Uzdina.
Kadeti Spartaka prvaci Srbije u stonom tenisu

Kadeti STK "Spartak" pobedili su sve svoje rivale , prvo STK ”Čoka“ sa 3-0, pa u drugom kolu Stonotenisku akademiju “ Kocić “ sa 3-0  dok je najveća borba vođena sa najvećim rivalom STK "Temerin" iz Temerina gde su kadeti Spartak sa 3-1 pobedili i osvojili su titulu  ekipnog šampiona Srbije za kadete, treba reći da je Spartak osvojio posle čekanja više od decenije ekipnu titulu u mlađim kategorijama.

Šampionski sastav kadeta STK "Spartak" sačinjavali su: Martinović Nikša , Havedič David, Bognar Bence, Kovačević Denis, Rekecki Mate. Treneri kadeta STK "Spartak" bili su: Gavrilović Mirko i Brstina Branko.
U konkurenciji kadetkinja šampion je ekipa STK ”Unirea” iz Uzdina.

 Tehnička organizacija je bila poverena Stonoteniskom savezu Subotice.

Naredno takmičenje koje očekuje mlađe kategorije STK "Spartak" je turnir top 12 Srbije za mlađe kadete u Bečeju koje će se održati od 3. do 4. maja gde će STK "Spartak" predstavljati Čokić Aleksandar .

Izvor: Stonoteniski klub "Spartak" / Autor: Branko Brstina

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.