Komentara: 33
Pregleda: 5311

Jovanović: Vreme je za LDP

13.03.2014. u 16:37h
Izvor: GrO Liberalno demokratska partija (LDP)
„U Subotici smo krenuli u ono sto smo upisali kao posao, a ne kao izbornu kampanju. Prešli smo 10 000 km i evo nas u ovom poslednjem danu opet u Vojvodini, u maratonu, sa ambicijom da od mesta do mesta, od čoveka do čoveka dođemo do one neophodne snage i energije koja mora promeniti život u ovoj zemlji, izjavio je predsednik LDP, Čedomir Jovanović.
Jovanović: Vreme je za LDP

Svako mesto u koje smo iz vaše Subotice otišli isto je kao i Subotica. Nema razlike. Zbog toga mislim da je 16. mart dan naše velike odgovornosti.

Na svakom koraku smo sreli ljude koji rade, ali od svoje plate ne mogu da žive. Na svakom koraku svet koji traži posao, pa i po cenu da ga radi bez plate. Na svakom koraku zabrinuti roditelji koji gledaju u leđa svojoj deci. Propale fabrike, oronule bolnice, škole koje nisu škole, ulice koje su nesigurne i raspadnutu državu. Danas ovde u Vojvodini o tome treba da razgovaramo.

Ključna poruka za ljude kojima se obraćamo danas je vrlo jednostavna. Kaznite one koji su Vam uništili 25 godina života. Ne dozvolite Vučiću apsolutnu vlast jer ni jedan čovek sam ne može stvoriti zemlju na koju imamo pravo, niti jedna stranka može postati zamena za Srbiju, Vojvodinu i Suboticu u kojoj mi želimo da živimo.

Jovanović: Vreme je za LDP

Moramo zajedno uraditi taj posao, moramo biti pametniji, vredniji, poštovati jedni druge. I, naravno, ne smemo dozvoliti da se na vlast vraćaju ljudi poput Tadića, koji nisu bili spremni da kažu Vojvođanima „Izvinite mi za ono što nisam uradilo. Oprostite mi zva sve ono loše što sam Vam uradio.“
Tražim od Vojvođana da me podrže, ne zbog toga što želim Vojvođanske glasove, nego želim uspešnu Vojvodinu. Kada bude dobro Vojvodini, kada bude dobro Vama u Subotici, biće dobro i meni i mojoj deci u Beogradu.“ naveo je predsednik Liberalno demokratske partije, Čedomir Jovanović.

Jovanović: Vreme je za LDP


Poseta članova GO LDP fudbalskom klubu "Bačka 1901"

Članovi gradskog odbora Liberalno demokratske partije, a ujedno i bivši igrači, posetili su danas mlađe kategorije svog bivšeg kluba FK “Bačka 1901” i uručili im nove profesionalne lopte.

Cilj prve posete članova LDP je pokretanje akcije za masovnije učešće dece u sportu. Najstariji fudbalski klub u državi trenutno broji preko 100 dece u 4 uzrasne kategorije a to su pioniri, kadeti, petlići i predpetlići ili početnici i upravo svaki vid donacije pomoće mladim fudbalerima u razvoju njihovih karijera.

“Težišta naših aktivnosti ranijih godina su bila na pomaganju dece predškolskog uzrasta Sada su nam u fokusu školska deca, a ponajviše njihovo bavljenje sportom.

Danas smo došli u posetu našim prijateljima u FK „Bačka“ koji okuplja veliki broj dece iz Subotice i okoline. Unatoč tome i dalje zaostaje za FK „Spartak“ po opremi koju poseduju. Poklonili smo im profesionalne fudbalske lopte, sa kojima će naši mladi fudbaleri moći da igraju zvanične utakmice“ rekao je Ivan Francišković, zamenik menadžer GO LDP Subotica.

„Mi kao roditelji imamamo veliku obavezu da našu decu izvedemo na sportske terene i sklonimo ih sa ulice. Sport će im doprineti u pravilnom razvoju, dobrom zdravlju i u mnogim drugim stvarima, sprečavajući ih da svoje slobodno vreme troše na neke negativne stvari“, istakao je Ištvan Huđi.

Izvor: GrO Liberalno demokratska partija (LDP)
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 33
Pregleda: 5311

Povezana vest

Povezane teme

LDP Subotica

liberalno demokratska partija

čedomir jovanović

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.