• Pregleda: 5099

Josip Kovač Striko: Gradimo 39 ulica

Josip Kovač Striko: Gradimo 39 ulica

Fonda za kapitalna ulaganja izdvojio je 280 miliona dinara za izgradnju ili sanaciju 39 saobraćajnica u Subotici.

Trenutno se izvode sanacije, radovi ili su u toku pripreme za izgradnju ovih saobraćajnica u Mesnim zajednicama Tavankut, Novi Žednik, Čantavir, Kelebija, Zorka, Bajmok, Ljutovo. Izvođač radova na ovim poslovima je Alpina - Komgrad. Održavanje i revitalizaciju gradskih saobraćajnica vrši kompanija Vojput, a posao je vredan 29 miliona dinara.

U narednih mesec dana biće raspisani tenderi za izgradnju novih 20 saobraćajnica u celom gradu. U toku je i priprema sedam projekata za atarske puteve, čija će realizacija biti izvedena iz Fonda za poljoprivredu u vrednosti od 180 miliona dinara, dok će javna nabavka biti raspisana za oko mesec dana.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

12
Sting Odgovori
Ima jedna poslovica: kasno Marko na Kosovo stiže !!!
Djole Odgovori
Hmmmm, imam osećej da su izbori blizu, zdravo blizu. Četri godine, nit mrdnuto, a sada kandar odjedared, svašta nešto se radi. Ccccccc...
Najvažnije je da ima projekata, pa će ondak biti tendera i šta posle toga, imamo u praksi već tušta toga viđeno, pozorište, bazen i svašta štogod još.
Ajd uzdravlje. :)
zvrk Odgovori
3 puta ste asfaltirali aleju a jos ima ne asfaltiranih ulica. lopovi!!!!
Sasa Odgovori
Kakve manipulacije, strasno !!
nikoleta Odgovori
Samo kad su Striku postavili. Čovek kome se veruje:)))) Ma daj
pera Odgovori
Ajmo kući,uskoro ćete imati više vremena za vaše bašte...
miki Odgovori
al se lazemo.....ljepota bozija
Mudobolac Odgovori
da li je to isti taj Kovač Striko koji donedavno radio u DG-u?mislim da jeste.
Злочаста Odgovori
Е мене највише нервирају цртачи оних бјелим линија по улицама! Мало,мало па подебљавају бјеле линије по средини улице или на паркинзима.Додуше и јесу изблиједиле,али зато и користе неквалитетан материјал како би могли барем два пута годишње да освјежавају линије,а изгледа "неко" ту узима добре паре...
Marcikic Odgovori
Ta ovaj Kovac Striko mi idje na vrh, znate vec cega.....sad da nelajem ni ja.
A vec i dokleg ce ga drzat tamo, covik nije nizasta. Bas!
student Odgovori
Pa vi ljudi ste stvarno smesni, ne valja vam kad se ne gradi, ne valja kad se gradi vise ne znate ni sta hocete, ja ne kazem uvek moze bolje i vise, ali bas uvek kritikovati ni to mi nije logicno.
Milovan Odgovori
Samo lupetate i kritikujete. Da je više takvih kao g-din Kovač Striko, stručnih, ambicioznih i onih koji hoće nešto da urade za ovaj grad, bilo bi još bolje.....Ovako ostajete samo vi koji jedino znate da kritikujete....Pokažite se na delu pa da vidimo kako ćete vi nešto uraditi.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.