Komentara: 41
Pregleda: 37057
Video

Još uvek traje potraga za pljačkašima "Štedionice", pojavio se snimak sa ulice

18.10.2019. u 11:42h
Izvor: Subotica.com
U sredu, 16. oktobra, nešto pre 9 časova, u centru grada, izvršena je oružana pljačka banke Poštanske štedionice tako što su napadnuti radnici transporta novca, ispred same banke, i tom prilikom ukradena je vreća sa, kako se nezvanično saznaje, oko milion evra.
Još uvek traje potraga za pljačkašima "Štedionice", pojavio se snimak sa ulice

Još uvek nije zvanično potvrđeno o kojoj sumi se radi, ali iz više izvora bliskih istrazi pominjao se iznos od oko milion evra. Mnogo toga dok traje istraga je pod velom tajne ali snimak sa nadzorne kamere koji smo jutros objavili govori dosta o načinu izvršenja, odnosno kako se sam čin odigrao.

Na snimku se vidi kako iz parkiranog vozila, preko puta banke Poštanske štedionice, izlazi krupniji muškarac, pod maskom,  prska suzavcem jednog zaposlenog firme koja je radila transport novca, nasrće na drugog, takođe prska suzavcem, prvi iz obezbeđenja dotrčava i uzima kesu na novcem, utrčava u banku, pljačkaš kreće za njim, posle nekoliko sekundi izlazi sa "plenom", ulazi u vozilo sa strane vozača, startuje automobil i nakon isparkiravanja odlazi sa mesta izvršenja.

Na lice mesta, neposredno po izvršenju pljačke, stigle su prve policijske jedinice, dok su vrlo brzo angažovane i druge jedinice na više lokacija u gradu, pogotovo na izlaznim tačkama iz grada. Opsežna potraga je krenula snažno, dok se radio uviđaj u Ulici Dimitrija Tucovića, mnogi Subotičani nisu bili ni svesni o čemu se radi.

Subotička policija apeluje na sve građane koji su bili svedoci izvršenja krivičnog dela, odnosno poseduje neke informacije koje bi mogle biti korisne u daljoj istrazi, da se jave lično u zgradu Policijske uprave ili pozovu 192. Svaka informacija će biti proverena.

Još uvek traje potraga za pljačkašima "Štedionice", pojavio se snimak sa ulice

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 41
Pregleda: 37057

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.