Komentara: 1
Pregleda: 1734

Još jedna vredna donacija za "Kolevku"

28.12.2020. u 16:13h
Izvor: Subotica.com
Kako bi funkcionisanje i boravak u Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka" za praznike učinila prijatnijim, Javna skladišta donirala su ovoj ustanovi sredstva za ličnu higijenu i održavanje objekata, hranu za decu i mesne prerađevine u vrednosti od preko milion dinara.
Još jedna vredna donacija za "Kolevku"

Po rečima Željka Bešlića, direktora Javnih skladišta Subotica, sve što je donirano, dogovoreno je sa "Kolevkom" na osnovu svakodnevnih potreba ove ustanove, te se nadaju da će donaciju na najbolji način i iskoristiti.

- Mislim da je u ova teška vremena veoma bitno da budemo solidarni, pokažemo empatiju i budemo tu jedni za druge. Kao član Nelt grupe, koja je u prethodnih nekoliko meseci donirala 350.000 evra pomoći različitim zdravstvenim sistemima u regionu u borbi protiv korona virusa, Javna skladišta Subotica su takođe želela da ovu, 2020. godinu zaokruže na najlepši način, tako što će pomoći najmlađe sugrađane iz najosetljivije kategorije u gradu. Iskreno se nadamo da će im ova skromna donacija učiniti praznike bar malo spokojnijim i bezbrižnijim - rekao je Bešlić.

Još jedna vredna donacija za "Kolevku"Dom za decu ometenu u razvoju "Kolevka" je socijalno-zdravstvena ustanova koja zbrinjava decu od rođenja do 26. godine. Uz zdravstvenu negu, štićenici Doma dobijaju podršku u rehabilitaciji i vaspitno-obrazovnu pomoć, a o njima se brine 140 zaposlenih. Procenjuje se da je od osnivanja do danas, preko 10.000 mališana načinilo svoje prve korake u "Kolevci".

Još jedna vredna donacija za "Kolevku"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1734
Povezane teme

javna skladišta

kolevka

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.